Voetbalreizen naar Engeland met de trein van NS International!

Ga jij dit seizoen een onvergetelijke voetbalreis maken en reizen met de Eurostar naar Londen? Dit is je kans om op een unieke manier te reizen naar Engeland!

Boek nu een retour vanaf slechts €94,- pp! 

Droom je ervan om de magie van het Engelse voetbal van dichtbij te beleven?

Reis in iets meer dan 4 uur vanaf Amsterdam naar Londen.
Kom je vanuit Rotterdam dan is het zelfs slechts 3:41!

Engeland is de thuisbasis van enkele van ’s werelds meest iconische voetbalclubs, zoals Manchester United, Liverpool, Chelsea en Arsenal. Met onze voetbalreizen kun je deze clubs live in actie zien en de unieke sfeer van de Engelse voetbalstadions ervaren.

Onze website biedt een ruim aanbod aan voetbalreizen naar Engeland, inclusief tickets voor wedstrijden, accommodatie en treinvervoer. En met de treinreizen van NS International naar Londen wordt jouw reis nog aangenamer. Via de website https://www.nsinternational.com/nl/engeland/trein-londen kun je eenvoudig jouw treintickets boeken voor een comfortabele en stressvrije reis naar de hoofdstad van het Engelse voetbal.

Reizen met de trein heeft vele voordelen. Het is een ontspannen en milieuvriendelijke manier om naar Londen te reizen. Je vermijdt files en parkeerproblemen en kunt onderweg genieten van het prachtige landschap. Onze treinen bieden ruime zitplaatsen, gratis Wi-Fi en een uitstekende service, zodat je volledig kunt ontspannen en uitkijken naar jouw voetbalavontuur.

Met de treinreizen van NS International ben je snel in het centrum van Londen, klaar om te genieten van de bruisende voetbalsfeer en de vele bezienswaardigheden die deze stad te bieden heeft. Bezoek beroemde plekken zoals de Big Ben, Buckingham Palace en de Tower of London.

Engeland Voetbalreizen
Logo